Ultimele subiecte
» Decoupage II - Nusa
Ieri la 18:41 Scris de Nusa

» Diverse - Catrinel
11/12/2017, 07:45 Scris de dorulet

» Diverse - Dorulet
9/12/2017, 10:10 Scris de Carmen

» Bijuterii - Indrani
9/12/2017, 10:09 Scris de Carmen

» Diverse - Bilexa
9/12/2017, 10:08 Scris de Carmen

» Diverse - Alexuta
4/12/2017, 10:05 Scris de anc@

» Fetru/Felt 2 - Roxi_J
13/11/2017, 22:27 Scris de elesta

» Bijuterii din cupru - Roxi _J
13/11/2017, 15:32 Scris de Roxi_J

» Crosetate ... tricotate - Nusa
11/11/2017, 09:37 Scris de Catrinel

» Scrapbooking - grafica digitala - Elesta
7/11/2017, 23:01 Scris de elesta

SPONSORUL NOSTRU
 photo 3acebd41-fdec-4cd0-8107-8ac1e218850c_zps33bd6c37.jpg

.............. photo GampGlogo-new_zpsc7135007.png  photo right-logo_zps1cca4257.jpg

DEX:
Decembrie 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar

forum gratuit
forum gratuit

Tomnarella handmade

Ravioli pentru o cina romantica

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ravioli pentru o cina romantica

Mesaj  raluca la data de 24/1/2015, 19:37

Ravioli cu spanac - in forma de inimioara



Se prepara foarte usor si sunt foarte gustosi, insa surpriza adevarata este prepararea lor in forma de inimioara! Ravioli cu spanac se servesc simpli sau cu sos Salsa. Un preparat delicios pentru o cina romantica.

Specific :italian
Timp de preparare :mediu
Status :testat
Numar portii :4 persoane

Ingrediente:
ulei de masline1 lingura
pesmet4 linguri
mustar1 lingurita
spanac450 g
faina1 cana
ulei de floarea-soarelui100 ml
apa1 ceasca
sare
Preparare:
Intr-un castron se pune faina, uleiul, apa si sare si se amesteca pana se obtine un aluat care se lasa 30 minute la cald, acoperit de un prosop.

Frunzele de spanac se spala bine, apoi se oparesc in apa cu sare, iar dupa ce se racesc se toaca marunt.

Intr-un castron, se amesteca spanacul cu pesmetul, mustarul, sare, piper si uleiul de masline.

Pe o plansa acoperita de faina se intinde foaia de aluat si se taie patrate cu latura de 10X10, in mijlocul carora se aseaza cate o lingura de umplutura de spanac.

Se acopera aluatul cu jumatate foii si cu ajutorul unei forme de inimioara, se decupeaza marginile, care apoi se apasa cu varful unei furculite, pentru lipire si striatii.

Se pun ravioli la fiert in apa cu sare pana se ridica la suprafata.

Tips:
Se servesc simpli sau cu sos Salsa

SURSA: http://gastronomie.ele.ro/retete/Aperitive_--d1/Aperitive-cu-legume_--s35/Ravioli-cu-spanac_--r2674.html

_________________
"A te înfrâna, a te abține, este primul semn al civilizației lumii... Piramida s-a abținut să devină munte!" Nichita Stănescu
avatar
raluca
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 3016
Data de inscriere : 14/05/2014

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum