Ultimele subiecte
» Diverse - Catrinel
20/10/2017, 07:54 Scris de dorulet

» Diverse - Irene's bijoux
19/10/2017, 23:41 Scris de Irene

» Crosetate - Catrinel
15/10/2017, 10:50 Scris de Nusa

» Diverse 2 - Anc@
15/10/2017, 10:49 Scris de Nusa

» Crosetate ... tricotate - Nusa
13/10/2017, 21:59 Scris de indrani

» Reciclate/reciclari - Anc@
12/10/2017, 10:00 Scris de Nusa

» Crosetate - Irene's Bijoux
23/9/2017, 15:19 Scris de Irene

» Decoupage - Georgika_a92
16/9/2017, 19:12 Scris de Irene

» Diverse - Alexuta
5/9/2017, 08:06 Scris de Nusa

» Diverse - Georgika_a92
4/9/2017, 10:39 Scris de Alexuta

SPONSORUL NOSTRU
 photo 3acebd41-fdec-4cd0-8107-8ac1e218850c_zps33bd6c37.jpg

.............. photo GampGlogo-new_zpsc7135007.png  photo right-logo_zps1cca4257.jpg

DEX:
Octombrie 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar

forum gratuit
forum gratuit

Tomnarella handmade

Ravioli pentru o cina romantica

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ravioli pentru o cina romantica

Mesaj  raluca la data de 24/1/2015, 19:37

Ravioli cu spanac - in forma de inimioara



Se prepara foarte usor si sunt foarte gustosi, insa surpriza adevarata este prepararea lor in forma de inimioara! Ravioli cu spanac se servesc simpli sau cu sos Salsa. Un preparat delicios pentru o cina romantica.

Specific :italian
Timp de preparare :mediu
Status :testat
Numar portii :4 persoane

Ingrediente:
ulei de masline1 lingura
pesmet4 linguri
mustar1 lingurita
spanac450 g
faina1 cana
ulei de floarea-soarelui100 ml
apa1 ceasca
sare
Preparare:
Intr-un castron se pune faina, uleiul, apa si sare si se amesteca pana se obtine un aluat care se lasa 30 minute la cald, acoperit de un prosop.

Frunzele de spanac se spala bine, apoi se oparesc in apa cu sare, iar dupa ce se racesc se toaca marunt.

Intr-un castron, se amesteca spanacul cu pesmetul, mustarul, sare, piper si uleiul de masline.

Pe o plansa acoperita de faina se intinde foaia de aluat si se taie patrate cu latura de 10X10, in mijlocul carora se aseaza cate o lingura de umplutura de spanac.

Se acopera aluatul cu jumatate foii si cu ajutorul unei forme de inimioara, se decupeaza marginile, care apoi se apasa cu varful unei furculite, pentru lipire si striatii.

Se pun ravioli la fiert in apa cu sare pana se ridica la suprafata.

Tips:
Se servesc simpli sau cu sos Salsa

SURSA: http://gastronomie.ele.ro/retete/Aperitive_--d1/Aperitive-cu-legume_--s35/Ravioli-cu-spanac_--r2674.html

_________________
"A te înfrâna, a te abține, este primul semn al civilizației lumii... Piramida s-a abținut să devină munte!" Nichita Stănescu
avatar
raluca
art creator 3
art creator 3

Mesaje : 3016
Data de inscriere : 14/05/2014

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum